Oda Eğitim Merkezimiz METEM tarafından ikincisi organize edilecek olan ISRS – Uluslararası Hadde Sempozyumu ve Sergisi, tıpkı bir öncekinde olduğu gibi hoşgörü ve gastronomi başkenti Hatay’ın yanı başında; Akdeniz’in incisi İskenderun’da, 14-15 Eylül 2023 tarihlerinde düzenlenecektir.


İskenderun’un muhteşem ev sahipliğinde gerçekleşen ilk ISRS – Uluslararası Hadde Sempozyumu ve Sergisine gösterilen yoğun ilginin aynen devam edeceğine inancımızla, hem sergi alanımızda ürün ve hizmetlerini sergilemek isteyen tüm yerel, yabancı ve uluslararası şirketlere ISRS – Uluslararası Hadde Sempozyumu ve Sergisini hatırlatmak isteriz.
Bir öncekinde olduğu gibi sektörün ekonomik, teknolojik ve bilimsel alanlarda irdelenmesini, yeni gelişmelerin tüm kademelerdeki katılımcılarla paylaşılmasını ve Türkiye’nin bu alanda dünyadaki yeri ve geleceği için vizyoner bir yaklaşım oluşturulmasını amaçlamaktadır.
Gündem bağlamında, ilgilenen tüm yerel, yabancı ve uluslararası üreticileri, tedarikçileri, pazarlama şirketlerini, nihai kullanıcıları, üniversiteleri ve araştırmacıları inovatif sunumlarıyla katılımcı olmaya davet ediyoruz.

Sempozyum Program Kitabına buradan ulaşabilirsiniz.

 

DERGİ VE ARŞİV TARAMASI

Metalurji dergilerinin 121. sayısından itibaren yazıların tam metinlerinde arama yapabilirsiniz.

Metalurji Dergilerinde Arama:

Yasalar ve Yönetmelikler, Yönetim Organları, Genel Kurul Sonuç Bildirgeleri, Çalışma Raporları, Sektörel Raporlar, Basın Açıklamaları, Dergi Yazı Başlıkları, Kongre Kitap ve CD'leri, Sempozyumlar ve Kütüphanemizde bulunan kitap özetlerinden oluşan arşivimizde arama yapabilirsiniz.

ArÅŸivde Arama:

 


TMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası
Kültür Mahallesi, Çaldıran Sokak Nida Apt. NO: 14 / 13 Kızılay
Çankaya ANKARA
Tel: (312) - 425 41 60 ve 419 38 18 Faks: (312) - 418 93 43
E-Posta: Genel Merkez - Ä°stanbul Åžube -
Ä°zmir Åžube - Bursa TemsilciliÄŸi