BHTS’2024 - 2. Boğaziçi Uluslararası Isıl İşlem Sempozyumu, MISAD-Metal Isıl İşlem Sanayicileri Derneği ve METEM-TMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası Eğitim Merkezi iş birliği ile 25-26 Nisan 2024 tarihlerinde İstanbul, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecektir.

2. Boğaziçi Uluslararası Isıl İşlem Sempozyumunun, imalat sanayi sektörünün önemli bir alanı olan ısıl işlem konusundaki mevcut durum ve perspektifleri, teknolojik ve bilimsel gelişmeler ışığında ele alması ve Türkiye'nin ısıl işlem çalışmalarında dünyadaki konumunun kapsamlı bir biçimde incelenebileceği ve görüşülebileceği bir ortam yaratması amaçlanmaktadır. Bu bağlamda, tüm yöneticilerin, mühendislerin, nihai kullanıcıların ve araştırmacıların BHTS ile bir araya gelmelerini arzuluyoruz.

Bu sempozyum kapsamıyla beraber gelişmiş ısıl işlem teknolojileri alanlarında ortaya çıkan zorlukların, güncel AR-GE çalışmalarının, yeni ilerlemelerin ve farklı fikirlerin görüşüleceği bir alan oluşturulacaktır. Tüm üyelerimizin ve meslektaşlarımızın sempozyumumuza katılımlarını bekliyoruz.

Sempozyum programı ve tüm detaylara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://www.bhtsheat.com

DERGİ VE ARŞİV TARAMASI

Metalurji dergilerinin 121. sayısından itibaren yazıların tam metinlerinde arama yapabilirsiniz.

Metalurji Dergilerinde Arama:

Yasalar ve Yönetmelikler, Yönetim Organları, Genel Kurul Sonuç Bildirgeleri, Çalışma Raporları, Sektörel Raporlar, Basın Açıklamaları, Dergi Yazı Başlıkları, Kongre Kitap ve CD'leri, Sempozyumlar ve Kütüphanemizde bulunan kitap özetlerinden oluşan arşivimizde arama yapabilirsiniz.

ArÅŸivde Arama:

 


TMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası
Kültür Mahallesi, Çaldıran Sokak Nida Apt. NO: 14 / 13 Kızılay
Çankaya ANKARA
Tel: (312) - 425 41 60 ve 419 38 18 Faks: (312) - 418 93 43
E-Posta: Genel Merkez - Ä°stanbul Åžube -
Ä°zmir Åžube - Bursa TemsilciliÄŸi