Odamız Eğitim Merkezi METEM tarafından ikincisi gerçekleştirilen Sempozyum Plastik Şekil Verme Teknolojilerinde (tüm uzun ve yassı ürün çeşitleri için) Yenilikçi Yaklaşımlar, Ürün Çeşitliliği (Katma Değerli Ürünler) ve AR-GE, Kalite Uygulamaları, Sürdürülebilirlik & Döngüsel Ekonomi, Sarf Malzemeler, Bakım Teknolojileri, Kestirimci Bakım Yaklaşımları ve Yardımcı Sistemler başlıkları altında 7 oturumda 27 bildiri ve 20 poster sunumu yapıldı.

14 Eylül Perşembe Günü Odamız Yönetim Kurulu Başkanı A. İrfan TÜRKKOLU, METEM Yürütme Kurulu Başkanı Ata ÖZDEMİRLER ve Sempozyum Yürütme Kurulu Başkanı Kadir KARA’nın Açılış konuşmaları ile başlayan konuşmaları sonrasında 6 Şubat depremi sonrasında kaybettiğimiz vatandaşlarımızın anıldı. Açılış oturumu sonrası Sempozyum süresince hem oturumlarda hem de standlarda yoğun katılımın devam etmesi bölge insanları için de motivasyon kaynağı oldu.

Sempozyum Stand alanımızda 50 firma ve kurum , ürün ve hizmetlerini katılımcılar ile paylaşma imkanı buldu.

 

Gala Yemeği sırasında Sempozyum Yürütme Kurulumuza ve Gala Yemeği Sponsoru’na; TMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın A. İrfan TÜRKKOLU ve METEM Yürütme Kurulu Başkanı Sayın Ata ÖZDEMİRLER tarafından birer teşekkür plaketi verildi.

Değişen ve gelişen teknolojiyle hadde sektörünün yüksek katma değerli ürünler ortaya çıkarmasının yanı sıra işçi sağlığı ve güvenliği konusunda gün geçtikçe farkındalığın arttığı sık sık gündeme geldi. Kapanış Kokteylinde sergi alanında stand açan firma ve kurumlara birer teşekkür plaketi verildi.

DERGİ VE ARŞİV TARAMASI

Metalurji dergilerinin 121. sayısından itibaren yazıların tam metinlerinde arama yapabilirsiniz.

Metalurji Dergilerinde Arama:

Yasalar ve Yönetmelikler, Yönetim Organları, Genel Kurul Sonuç Bildirgeleri, Çalışma Raporları, Sektörel Raporlar, Basın Açıklamaları, Dergi Yazı Başlıkları, Kongre Kitap ve CD'leri, Sempozyumlar ve Kütüphanemizde bulunan kitap özetlerinden oluşan arşivimizde arama yapabilirsiniz.

ArÅŸivde Arama:

 


TMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası
Kültür Mahallesi, Çaldıran Sokak Nida Apt. NO: 14 / 13 Kızılay
Çankaya ANKARA
Tel: (312) - 425 41 60 ve 419 38 18 Faks: (312) - 418 93 43
E-Posta: Genel Merkez - Ä°stanbul Åžube -
Ä°zmir Åžube - Bursa TemsilciliÄŸi