Meslekte kırk yılı aşkın süredir emek veren üyelerimizin plaketlerini aldığı ve diğer üyelerimizle bir araya geldiği etkinliğimiz 27 Temmuz Perşembe günü gerçekleştirildi.

Sunuculuğunu Nihan Sena ÇİFÇİ’nin yaptığı etkinliğimiz saat 19:30’da başladı. Oda başkanımız A.İrfan TÜRKKOLU tarafından genel gündem değerlendirmesi, etkinliğin amacını içeren açılış konuşması gerçekleştirildi. İzmir Şube Başkanımız E. Deniz ÇAĞIRAL'ın etkinliğin önemini anlattığı konuşmasından sonra İzmir Şube çalışmaları sunumu Şube Sekreteri Alişan Yılmaz tarafından yapıldı. Sunumdan sonra, onur plaketleri Oda başkanımız ve İzmir Şube Başkanımız tarafından meslek büyüklerimize takdim edildi.

Plaket töreninin ardından tüm üyelerimiz kokteyl bahanesiyle sohbet ederek ve sosyalleşerek keyifli anlar yaşadılar. Gecenin sonunda aile fotoğrafı çekilerek etkinlik tamamlandı.

DERGİ VE ARŞİV TARAMASI

Metalurji dergilerinin 121. sayısından itibaren yazıların tam metinlerinde arama yapabilirsiniz.

Metalurji Dergilerinde Arama:

Yasalar ve Yönetmelikler, Yönetim Organları, Genel Kurul Sonuç Bildirgeleri, Çalışma Raporları, Sektörel Raporlar, Basın Açıklamaları, Dergi Yazı Başlıkları, Kongre Kitap ve CD'leri, Sempozyumlar ve Kütüphanemizde bulunan kitap özetlerinden oluşan arşivimizde arama yapabilirsiniz.

ArÅŸivde Arama:

 


TMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası
Kültür Mahallesi, Çaldıran Sokak Nida Apt. NO: 14 / 13 Kızılay
Çankaya ANKARA
Tel: (312) - 425 41 60 ve 419 38 18 Faks: (312) - 418 93 43
E-Posta: Genel Merkez - Ä°stanbul Åžube -
Ä°zmir Åžube - Bursa TemsilciliÄŸi