Son fiziki Metalurji Gençten genç Mühendise etkinliğini 25-26 Ocak 2020 de gerçekleştiren MGGM-5 ile yapan ekip yeniden buluştu. Pandemi ardından deprem nedeniyle uzun süre uzaktan eğitim nedeniyle MGGM-6 ve MGGM-7 sanal olarak yapıldı.

2022’de MGGM -8 Ankara, İzmir ve İstanbul’da lokal olarak birer günlük etkinlikler olarak gerçekleştirildi.

Sürecin giderek normalleşmesiyle birlikte yaklaşık 3,5 yıl aradan sonra MGGM-9 TMMOB Teoman Öztürk Sosyal Tesislerinde bir araya geldi.

Aradan geçen uzun süre içinde üniversitelere gidememiş olmamıza rağmen 15 Üniversiteden 22 Öğrenci temsilcisi, 20 Genç Mühendis, 11 Yönetici ve iki davetli konuşmacı ile toplam 55 kişilik bir etkinlik yapıldı.

Özellikle öğrenci Temsilcilerinin ilk defa katıldığı etkinliğin ilk günü tanışma ve bilgilendirme şeklinde geçti. İlk gün akşamı birlikte yenen yemek ve söylenen türkülerden sonra, ikinci gün oturumları daha interaktif ve keyifli idi.

Aradan geçen zamana rağmen; özgüvenli, Oda aidiyeti güçlü, motive bir ekiple birlikte olmak Odamızın geleceği adına bizi çok sevindirdi. Şubat ayında ara tatilde buluşmak üzere etkinlik bitirildi.

 

DERGİ VE ARŞİV TARAMASI

Metalurji dergilerinin 121. sayısından itibaren yazıların tam metinlerinde arama yapabilirsiniz.

Metalurji Dergilerinde Arama:

Yasalar ve Yönetmelikler, Yönetim Organları, Genel Kurul Sonuç Bildirgeleri, Çalışma Raporları, Sektörel Raporlar, Basın Açıklamaları, Dergi Yazı Başlıkları, Kongre Kitap ve CD'leri, Sempozyumlar ve Kütüphanemizde bulunan kitap özetlerinden oluşan arşivimizde arama yapabilirsiniz.

ArÅŸivde Arama:

 


TMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası
Kültür Mahallesi, Çaldıran Sokak Nida Apt. NO: 14 / 13 Kızılay
Çankaya ANKARA
Tel: (312) - 425 41 60 ve 419 38 18 Faks: (312) - 418 93 43
E-Posta: Genel Merkez - Ä°stanbul Åžube -
Ä°zmir Åžube - Bursa TemsilciliÄŸi