12-13 Ekim 2023 tarihlerinde Yeşilköy-İstanbul Fuar Merkezi'nde Odamız Eğitim Merkezi METEM TALSAD Türkiye Alüminyum Sanayicileri Derneği ve TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi ve işbirliği ile 11. Uluslararası Alüminyum Sempozyumu. Sempozyum mali sektörünün her boyutuyla akademik dünya çapında bir araya getirildi. Sempozyumda endüstriye yön verecek bilimsel ve teknolojik gelişmeler paylaşıldı.


Sempozyumda birçok şehrimizden bireysel öğrenciyi de bir araya getirerek gençlerimizin uluslararası bir platformda alüminyum özelinde sektörle buluşmasını sağladık.
Sempozyumumuzda Oda olarak 10 üniversiteden toplam 262 öğrenciyi değiştiren meslektaşlarımızın hem sektörle buluşmalarını hem uluslararası düzeyde akademik olarak takip edebilmelerini sağladık. Bunun yanı sıra Odamız standımızda meslektaşlarımızla bir araya gelerek hem Odamızı tanıttım hem de yaptığımız etkinliklerle ilgili bilgiler verdik.

DERGİ VE ARŞİV TARAMASI

Metalurji dergilerinin 121. sayısından itibaren yazıların tam metinlerinde arama yapabilirsiniz.

Metalurji Dergilerinde Arama:

Yasalar ve Yönetmelikler, Yönetim Organları, Genel Kurul Sonuç Bildirgeleri, Çalışma Raporları, Sektörel Raporlar, Basın Açıklamaları, Dergi Yazı Başlıkları, Kongre Kitap ve CD'leri, Sempozyumlar ve Kütüphanemizde bulunan kitap özetlerinden oluşan arşivimizde arama yapabilirsiniz.

ArÅŸivde Arama:

 


TMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası
Kültür Mahallesi, Çaldıran Sokak Nida Apt. NO: 14 / 13 Kızılay
Çankaya ANKARA
Tel: (312) - 425 41 60 ve 419 38 18 Faks: (312) - 418 93 43
E-Posta: Genel Merkez - Ä°stanbul Åžube -
Ä°zmir Åžube - Bursa TemsilciliÄŸi