Oda Eğitim Merkezimiz METEM  tarafından düzenlenecek olan 22. Uluslararası Metalurji ve Malzeme Kongresi (IMMC’2024) 19 – 21 Eylül 2024 tarihinde ilk kez İstanbul Fuar Merkezi’nde ( Yeşilköy, Istanbul Fuar Merkezi, 34149 Bakırköy/İstanbul ) gerçekleşecektir..

Bu yıl IMMC2024'te temamız “İnsanlık ve Yapay Zeka” olacak. Kongrede yapay zekanın insanlık için önemini ve metalurji ve malzeme mühendisliğinin rolünü araştıracağız. Yapay Zeka ve İnsanlık arasındaki paradigmayı bulmak için zihinlerimize meydan okuyacağız.


Bu kongrede araştırmacılar, profesyoneller (sektörden, politika yapıcılar, girişimciler, sivil toplum üyeleri ve kamu yönetimi), öğrenciler ve dünyaca ünlü bilim insanları meslektaşları ve farklı yaş gruplarından insanlarla ağ oluşturmak ve bilimsel bilgi alışverişini yapmak için bir araya gelerek malzeme ve metalurji mühendisliği topluluğuna büyük katkı ve yenilikler yapmak için tek bir platformda bir yolculuğa çıkıyorlar. 


Genç Araştırmacı Ödül töreninin yanı sıra düzenlenecek sempozyumlardaki sözlü ve poster bildirilerle IMMC2024 Kongresi’nde fikirden başlayıp insan için en değerli olgu olan bilgiye dönüşen bulgularımız paylaşılacak ve fikri hakların korunması amacıyla bu bilgiler yazılı olarak yayınlanacaktır.

Tüm üyelerimizi ve meslektaşlarımızı Kongremize katılımcı ve delege olmalarını bekliyoruz.

Sempozyum Program Kitabına buradan diğer tüm detaylara https://www.immc-mtm.com linkinden ulaşabilirsiniz.

------------------------

ODAMIZIN 50.YIL ANDACINA YUKARIDAKİ KAREKOD İLE ULAŞABİLİRSİNİZ.

  • METALURJİ VE MALZEME DERGİSİ

    Metalurji ve Malzeme Dergileri

  • METALURJİ DERGİSİ

    Metalurji Dergileri

  • HURDACI DERGİSİ

    Hurdacı Dergileri

  • 32. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU

DERGİ VE ARŞİV TARAMASI

Metalurji dergilerinin 121. sayısından itibaren yazıların tam metinlerinde arama yapabilirsiniz.

Metalurji Dergilerinde Arama:

Yasalar ve Yönetmelikler, Yönetim Organları, Genel Kurul Sonuç Bildirgeleri, Çalışma Raporları, Sektörel Raporlar, Basın Açıklamaları, Dergi Yazı Başlıkları, Kongre Kitap ve CD'leri, Sempozyumlar ve Kütüphanemizde bulunan kitap özetlerinden oluşan arşivimizde arama yapabilirsiniz.

Arşivde Arama:

 


TMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası
Kültür Mahallesi, Çaldıran Sokak Nida Apt. NO: 14 / 13 Kolej
Çankaya ANKARA
Tel: (312) - 425 41 60 ve 419 38 18 Faks: (312) - 418 93 43
E-Posta: Genel Merkez - İstanbul Şube -
İzmir Şube - Bursa Temsilciliği