Mesleğimize ve meslek alanımıza uzun yıllar boyunca emek veren ve önemli katkılarda bulunan üyelerimiz, Makina Hangar’da düzenlenen özel bir törenle onurlandırıldı. Mesleklerinde 10. , 20. , 30. , 40. ve 50 yılında olan bu üyelerimize, mesleklerine olan verdikleri hizmetlerin karşılığında plaketleri takdim edildi. Plaketler, İstanbul Şube Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından sunuldu.

 

Tören, İstanbul Şube II. Başkanı Erdal Yollu’nun açılış konuşmasıyla başladı. Açılışın ardından, Şube Yönetim Kurulu Sekreterimiz Berkan Çelik sunum yaparak, odayı ve odanın faaliyetlerini katılımcılara tanıttı. Etkinliğin moderatörlüğünü ise yine Şube Yönetim Kurulu Üyemiz Ezgi Özyurt üstlendi. 

       

Törende plaket alan isimlerden birisi de Prof. Dr. Eyüp Sabri Kayalı idi. Kayalı, etkinliğe katılmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, sektörde uzun yıllar emek vermiş üyeleri tebrik etti.

Plaket töreninin ardından, katılımcılar için düzenlenen kokteylde meslektaşlar bir araya gelerek, başarılarını kutladılar.

Bizleri bir araya getiren bu anlamlı etkinlik, sektörde çalışanların birbirleriyle olan bağlarını güçlendirdiği gibi, genç nesillere de ilham kaynağı oldu.

 

------------------------

ODAMIZIN 50.YIL ANDACINA YUKARIDAKÄ° KAREKOD Ä°LE ULAÅžABÄ°LÄ°RSÄ°NÄ°Z.

  • METALURJÄ° VE MALZEME DERGÄ°SÄ°

    Metalurji ve Malzeme Dergileri

  • METALURJÄ° DERGÄ°SÄ°

    Metalurji Dergileri

  • HURDACI DERGÄ°SÄ°

    Hurdacı Dergileri

  • 32. DÖNEM ÇALIÅžMA RAPORU

DERGİ VE ARŞİV TARAMASI

Metalurji dergilerinin 121. sayısından itibaren yazıların tam metinlerinde arama yapabilirsiniz.

Metalurji Dergilerinde Arama:

Yasalar ve Yönetmelikler, Yönetim Organları, Genel Kurul Sonuç Bildirgeleri, Çalışma Raporları, Sektörel Raporlar, Basın Açıklamaları, Dergi Yazı Başlıkları, Kongre Kitap ve CD'leri, Sempozyumlar ve Kütüphanemizde bulunan kitap özetlerinden oluşan arşivimizde arama yapabilirsiniz.

ArÅŸivde Arama:

 


TMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası
Kültür Mahallesi, Çaldıran Sokak Nida Apt. NO: 14 / 13 Kolej
Çankaya ANKARA
Tel: (312) - 425 41 60 ve 419 38 18 Faks: (312) - 418 93 43
E-Posta: Genel Merkez - Ä°stanbul Åžube -
Ä°zmir Åžube - Bursa TemsilciliÄŸi