23 Mart Perşembe günü saat 19.30’da Ankara’daki Genç Mühendis üyelerimizle çevrimiçi olarak bir araya geldik.

Sektördeki Genç Mühendislerin taleplerinin görüşüldüğü toplantıya Merkez Yönetim Kurulu Yedek Üyemiz Yağmur LALECİ, Merkez çalışanımız Büşra TUTKUN ve Genç Mühendis üyelerimiz katıldı.

Yanlış politikalar sebebiyle tüm ülkeyi etkileyen Ekonomik sorunların sonucu olarak sektördeki çalışma şartlarında hak ettikleri seviyelere erişemeyen Genç Mühendisler, şikayetlerini belirterek sektördeki Mühendislerin çalışma şartları hakkında anonim olarak doldurulabilecek bir anket çalışması yapılmasını talep etti.

Genç Mühendislerin görüşleri doğrultusunda önümüzdeki süreçte yapılabilecek etkinlikler görüşüldü, son dönemde özellikle genç meslektaşlarımıza ulaşabileceğimiz sosyal aktivitelerin yapılmasının önemli olduğu görüşüne varıldı. Katılımcıların önerilerini rahatlıkla dile getirebildiği bir ortam oluşturularak yol haritası oluşturuldu.

Toplantı sonunda katılımcılara teşekkür edilerek toplantı sonlandırıldı.

DERGİ VE ARŞİV TARAMASI

Metalurji dergilerinin 121. sayısından itibaren yazıların tam metinlerinde arama yapabilirsiniz.

Metalurji Dergilerinde Arama:

Yasalar ve Yönetmelikler, Yönetim Organları, Genel Kurul Sonuç Bildirgeleri, Çalışma Raporları, Sektörel Raporlar, Basın Açıklamaları, Dergi Yazı Başlıkları, Kongre Kitap ve CD'leri, Sempozyumlar ve Kütüphanemizde bulunan kitap özetlerinden oluşan arşivimizde arama yapabilirsiniz.

ArÅŸivde Arama:

 


TMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası
Kültür Mahallesi, Çaldıran Sokak Nida Apt. NO: 14 / 13 Kızılay
Çankaya ANKARA
Tel: (312) - 425 41 60 ve 419 38 18 Faks: (312) - 418 93 43
E-Posta: Genel Merkez - Ä°stanbul Åžube -
Ä°zmir Åžube - Bursa TemsilciliÄŸi