Gedik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü ve Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Kulübünün düzenlediği Malzeme Günleri etkinliğine katıldık. 

4-5 Mart tarihlerinde gerçekleşen etkinlikte 4 Mart Pazartesi günü İstanbul Şube Yönetim Kurulu Başkanımız Erman CAR Meslek, Mühendislik ve Formasyon adlı sunumunu ile Mühendisliğin temelinden başlayarak   öğrenci arkadaşlarımıza eğitim sürecinin yanı sıra sektörden bilgiler verdi. 5 Mart Salı günü ise İstanbul Şube Yönetim Kurulu Sekreterimiz Umur Berkan ÇELİK Odamızı tanıtan ve yaptığımız etkinlikleri anlatan bir sunumun yanı sıra son dönemde önemi gittikçe artan “Sürdürülebilirlik” kavramının Odamız için kendilerinin olduğundan bahsetti. Oturumlar sonrasında öğrencilerden gelen sorulara cevap veren Yönetim Kurulu üyelerimiz başta bölüm başkanı Prof. Dr. Haslet HOŞKAN ve kulüp başkanı Melike DALGIÇ olmak üzere etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

 

DERGİ VE ARŞİV TARAMASI

Metalurji dergilerinin 121. sayısından itibaren yazıların tam metinlerinde arama yapabilirsiniz.

Metalurji Dergilerinde Arama:

Yasalar ve Yönetmelikler, Yönetim Organları, Genel Kurul Sonuç Bildirgeleri, Çalışma Raporları, Sektörel Raporlar, Basın Açıklamaları, Dergi Yazı Başlıkları, Kongre Kitap ve CD'leri, Sempozyumlar ve Kütüphanemizde bulunan kitap özetlerinden oluşan arşivimizde arama yapabilirsiniz.

Arşivde Arama:

 


TMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası
Kültür Mahallesi, Çaldıran Sokak Nida Apt. NO: 14 / 13 Kızılay
Çankaya ANKARA
Tel: (312) - 425 41 60 ve 419 38 18 Faks: (312) - 418 93 43
E-Posta: Genel Merkez - İstanbul Şube -
İzmir Şube - Bursa Temsilciliği