13 Mart 2024 tarihinde İ.T.Ü. Süleyman Demirel Kongre Merkezi’nde   Prof. Dr. Ali ERDEMİR Fahri Doktora Törenine İstanbul Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz Umur Berkan ÇELİK ve Mehmet Barış DARYAL katılım sağladı ve geçmiş dönemlerde Odamız tarafından organize etkinliklere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Törende konuşma yapan Ali ERDEMİR’li başta  triboloji ve yüzey mühendisliğine dair  alanlarda önemli çalışmalara imza atmasının ya da uluslararası çapta  aldığı ödüllerin    temelinde büyüdüğü toprakların ve yaşadığı olayların olduğuna dair kısa anektodlar paylaştı. Üniversiteden mezun olduktan sonra araştırma hevesini asla kaybetmediğini, gençlere verebileceği en büyük tavsiyenin bu olabileceğinden bahsetti. İ.T.Ü. ile olan bağını asla koparmadığından bahseden ERDEMİR başta etkinlikte emeği geçenler olmak üzere katılan herkese teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

DERGİ VE ARŞİV TARAMASI

Metalurji dergilerinin 121. sayısından itibaren yazıların tam metinlerinde arama yapabilirsiniz.

Metalurji Dergilerinde Arama:

Yasalar ve Yönetmelikler, Yönetim Organları, Genel Kurul Sonuç Bildirgeleri, Çalışma Raporları, Sektörel Raporlar, Basın Açıklamaları, Dergi Yazı Başlıkları, Kongre Kitap ve CD'leri, Sempozyumlar ve Kütüphanemizde bulunan kitap özetlerinden oluşan arşivimizde arama yapabilirsiniz.

ArÅŸivde Arama:

 


TMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası
Kültür Mahallesi, Çaldıran Sokak Nida Apt. NO: 14 / 13 Kızılay
Çankaya ANKARA
Tel: (312) - 425 41 60 ve 419 38 18 Faks: (312) - 418 93 43
E-Posta: Genel Merkez - Ä°stanbul Åžube -
Ä°zmir Åžube - Bursa TemsilciliÄŸi