Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Bilimi Topluluğu tarafından 28-29 Nisan 2024 tarihlerinde Kariyer Günleri'24 etkinliği düzenlendi. Organizasyonun konuşmacılarından birisi de Şubemiz adına katılım sağlayan Cenk Eken oldu.

İki gün boyunca devam eden etkinlikte, etkinliğin ilk konuşmacısı olan Cenk Eken, "Meslek ve Meslek Odası" başlıklı konuşmasında Meslek Odamızın tanıtımlarını yaparak Oda’nın rolü ve önemini vurguladı. Ayrıca, mühendislik alanında başarılı olmanın yolları ve iş hayatında mühendislerden beklentiler konularında bilgiler sunarak görüşlerini paylaştı. Etkinlik boyunca katılımcıların da desteğiyle interaktif bir şekilde devam eden oturumlarda gelen sorular cevaplanırken yapılan sunumlar sonrası gelen öneriler kaydedildi.

Birçok sektörden alanında uzman konuşmacıların olduğu etkinlik katılımın da yüksek olmasıyla Odamızın öğrenci üyelere ulaşabilmesi açısından gayet verimli geçti. Başta bölüm başkanlığı ve Metalurji ve Malzeme Bilimi Topluluğu olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkürler.

DERGİ VE ARŞİV TARAMASI

Metalurji dergilerinin 121. sayısından itibaren yazıların tam metinlerinde arama yapabilirsiniz.

Metalurji Dergilerinde Arama:

Yasalar ve Yönetmelikler, Yönetim Organları, Genel Kurul Sonuç Bildirgeleri, Çalışma Raporları, Sektörel Raporlar, Basın Açıklamaları, Dergi Yazı Başlıkları, Kongre Kitap ve CD'leri, Sempozyumlar ve Kütüphanemizde bulunan kitap özetlerinden oluşan arşivimizde arama yapabilirsiniz.

ArÅŸivde Arama:

 


TMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası
Kültür Mahallesi, Çaldıran Sokak Nida Apt. NO: 14 / 13 Kızılay
Çankaya ANKARA
Tel: (312) - 425 41 60 ve 419 38 18 Faks: (312) - 418 93 43
E-Posta: Genel Merkez - Ä°stanbul Åžube -
Ä°zmir Åžube - Bursa TemsilciliÄŸi