METALURJİ GENÇ VE GENÇ MÜHENDİSLER YENİDEN BULUŞTU!

Yaşamın görece normale dönmesi ile Son fiziki Metalurji Gençten genç Mühendise etkinliğini 23-24 Eylül 2023 de gerçekleştiren Odamız onuncu MGGM etkinliğini 24-25 Ağustos 2024 tarihlerinde yine Teoman Öztürk Sosyal Tesislerinde gerçekleştirdi.

Yeniden yapılanma çalışmaları içinde olan Metalurji Genç’in 13 Üniversiteden 25 Öğrenci temsilcisi ile katıldığı etkinliğe, 22 Genç Mühendis, 11 Yönetici ve beş davetli meslektaşımız katıldı.

 

Özellikle öğrenci Temsilcilerinin birçoğunun ilk defa katıldığı etkinliğin ilk günü öğleye dek tanışma ve bilgilendirme şeklinde geçti. Devamındaki oturumlar ile mesleki konular ve deneyimler paylaşıldı. İlk gün akşamı birlikte yenen yemek ve eğlenceli sohbetlerden sonra ikinci gün oturumları daha interaktif ve keyifli idi.

Oturumların ötesinde etkinlik boyunca bizimle birlikte olan, deneyimlerini ve bilgilerini paylaşan duayen yöneticilerimiz; İlhan Öğüş, Mahmut Kiper, Fırat Sapçı ve Ferhat Yaşar’a da katkıları için teşekkür ediyoruz.

Aradan geçen zamana rağmen; özgüvenli, Oda aidiyeti güçlü, motive bir ekiple birlikte olmak Odamızın geleceği adına bizi çok sevindirdi. Şubat ayında ara tatilde buluşmak üzere etkinlik bitirildi.

------------------------

ODAMIZIN 50.YIL ANDACINA YUKARIDAKÄ° KAREKOD Ä°LE ULAÅžABÄ°LÄ°RSÄ°NÄ°Z.

  • METALURJÄ° VE MALZEME DERGÄ°SÄ°

    Metalurji ve Malzeme Dergileri

  • METALURJÄ° DERGÄ°SÄ°

    Metalurji Dergileri

  • HURDACI DERGÄ°SÄ°

    Hurdacı Dergileri

  • 32. DÖNEM ÇALIÅžMA RAPORU

DERGİ VE ARŞİV TARAMASI

Metalurji dergilerinin 121. sayısından itibaren yazıların tam metinlerinde arama yapabilirsiniz.

Metalurji Dergilerinde Arama:

Yasalar ve Yönetmelikler, Yönetim Organları, Genel Kurul Sonuç Bildirgeleri, Çalışma Raporları, Sektörel Raporlar, Basın Açıklamaları, Dergi Yazı Başlıkları, Kongre Kitap ve CD'leri, Sempozyumlar ve Kütüphanemizde bulunan kitap özetlerinden oluşan arşivimizde arama yapabilirsiniz.

ArÅŸivde Arama:

 


TMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası
Kültür Mahallesi, Çaldıran Sokak Nida Apt. NO: 14 / 13 Kolej
Çankaya ANKARA
Tel: (312) - 425 41 60 ve 419 38 18 Faks: (312) - 418 93 43
E-Posta: Genel Merkez - Ä°stanbul Åžube -
Ä°zmir Åžube - Bursa TemsilciliÄŸi