İkincisini düzenlediğimiz  ‘Sandalyeni Kap Gel’ etkinliğimizde İstanbul Şube Yönetim Kurulumuz ve üyelerimiz 07.09.24 tarihinde Maltepe sahilde bir araya geldiler. Öğrenciden, emekli mühendisine kadar farklı yaş gruplarından katılımın olduğu etkinliğimize moderasyonunu Şube Y.K. üyelerimiz Emrehan Doğan ve Umut Barış GİTMEZ yaptı.

    Üyelerimiz birbirleriyle tanıştıktan sonra odamız 32.Dönem Denetleme Kurulu Üyesi Şefik DOĞAN’ın sektör tecrübeleri anlatımıyla devam eden etkinliğimizin ana konusu mühendis olarak günümüzde yaşladığımız sorunlardı. Farklı sektörlerde çalışan üyelerimiz ortak sorunlarıyla ilgili yaptıkları sohbette gerek ikili konuşmalar gerekse ortak konularla ilgili fikir alışverişi sağlandı. Üyelerimiz beklentilerini dile getirdikten sonra  önümüzdeki dönem yapacağımız çalışmalar ve etkinlikler için önerilerde bulundu.

    Yağışlı havaya rağmen interaktif bir şekilde devam eden etkinliğimiz üyelerimizin şarkıları birlikte söylemeleri ile geç saatlere kadar devam etti.

 

 

 

 

------------------------

ODAMIZIN 50.YIL ANDACINA YUKARIDAKÄ° KAREKOD Ä°LE ULAÅžABÄ°LÄ°RSÄ°NÄ°Z.

  • METALURJÄ° VE MALZEME DERGÄ°SÄ°

    Metalurji ve Malzeme Dergileri

  • METALURJÄ° DERGÄ°SÄ°

    Metalurji Dergileri

  • HURDACI DERGÄ°SÄ°

    Hurdacı Dergileri

  • 32. DÖNEM ÇALIÅžMA RAPORU

DERGİ VE ARŞİV TARAMASI

Metalurji dergilerinin 121. sayısından itibaren yazıların tam metinlerinde arama yapabilirsiniz.

Metalurji Dergilerinde Arama:

Yasalar ve Yönetmelikler, Yönetim Organları, Genel Kurul Sonuç Bildirgeleri, Çalışma Raporları, Sektörel Raporlar, Basın Açıklamaları, Dergi Yazı Başlıkları, Kongre Kitap ve CD'leri, Sempozyumlar ve Kütüphanemizde bulunan kitap özetlerinden oluşan arşivimizde arama yapabilirsiniz.

ArÅŸivde Arama:

 


TMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası
Kültür Mahallesi, Çaldıran Sokak Nida Apt. NO: 14 / 13 Kolej
Çankaya ANKARA
Tel: (312) - 425 41 60 ve 419 38 18 Faks: (312) - 418 93 43
E-Posta: Genel Merkez - Ä°stanbul Åžube -
Ä°zmir Åžube - Bursa TemsilciliÄŸi