KOROZYON VE KATODİK KORUMA SEMİNERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

   Oda olarak 12 Eylül 2024 tarihinde,  TAYSAD OSB’de ’Korozyon ve Katodik Koruma’ seminerini gerçekleştirdik. Sektör profesyonellerini bir araya getiren seminerimizin moderatörlüğünü, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü'nden Yusuf Ziya Bolat üstlenirken, açılış konuşmasını Oda Yönetim Kurulu II. Başkanımız İrfan AKYOL yaptı. 

   Seminerimizin ilk oturumunu, “İş Ekipmanları Mevzuatında Yeni Dönem Uygulamaları” başlıklı sunumuyla İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü'nden konuşmacı Ali Kaan Çoktu gerçekleştirdi. Konuşmacı, sunumunda iş ekipmanları mevzuatındaki son gelişmeleri ve yeni uygulamaları ele aldı.

   İkinci oturumda, Yeditepe Üniversitesi’nden Dr. Kübra Akben “Korozyon: Sessiz Tehlike” başlıklı sunumuyla dikkat çekti. Sunumunda, korozyonun sanayide ve günlük yaşamda göz ardı edilen ancak büyük ekonomik ve çevresel kayıplara yol açan önemli bir problem olduğunu vurgulayan Akben, korozyonun nedenleri, türleri ve yaygın görüldüğü alanlar hakkında kapsamlı bilgiler verdi.

   Öğleden sonraki oturum, Yönetim Kurulu Üyemiz Okan İşdaş’ın “Korozyon ve Katodik Koruma Saha Uygulamaları” sunumuyla devam etti. İşdaş, saha uygulamalarındaki tecrübelerini ve katodik korumanın pratikteki önemini paylaştı.

   Son oturumda ise Mehmet Demiray, “Korozyon ve Katodik Koruma Saha Uygulamaları” konulu sunumuyla katılımcılara teorik bilgileri sahadaki uygulamalarla birleştiren bir perspektif sundu.

   Seminer, korozyon ve katodik koruma alanındaki en son gelişmeleri takip etmek ve sektördeki profesyonellerle bilgi alışverişinde bulunmak adına önemli bir platform oldu.

 

 

   

 

------------------------

ODAMIZIN 50.YIL ANDACINA YUKARIDAKİ KAREKOD İLE ULAŞABİLİRSİNİZ.

  • METALURJİ VE MALZEME DERGİSİ

    Metalurji ve Malzeme Dergileri

  • METALURJİ DERGİSİ

    Metalurji Dergileri

  • HURDACI DERGİSİ

    Hurdacı Dergileri

  • 32. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU

DERGİ VE ARŞİV TARAMASI

Metalurji dergilerinin 121. sayısından itibaren yazıların tam metinlerinde arama yapabilirsiniz.

Metalurji Dergilerinde Arama:

Yasalar ve Yönetmelikler, Yönetim Organları, Genel Kurul Sonuç Bildirgeleri, Çalışma Raporları, Sektörel Raporlar, Basın Açıklamaları, Dergi Yazı Başlıkları, Kongre Kitap ve CD'leri, Sempozyumlar ve Kütüphanemizde bulunan kitap özetlerinden oluşan arşivimizde arama yapabilirsiniz.

Arşivde Arama:

 


TMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası
Kültür Mahallesi, Çaldıran Sokak Nida Apt. NO: 14 / 13 Kolej
Çankaya ANKARA
Tel: (312) - 425 41 60 ve 419 38 18 Faks: (312) - 418 93 43
E-Posta: Genel Merkez - İstanbul Şube -
İzmir Şube - Bursa Temsilciliği