Eğitimimiz İTÜ Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Prof.Dr. Ali Fuat ÇAKIR ve Prof.Dr. Mustafa ÜRGEN tarafından 2 tam gün olarak planlanmıştır.
Türkiye’deki tüm sanayi kollarını ilgilendiren korozyon konusunun yeterince bilinmiyor olması ve alanla ilgilenen yetkin kişilerin azlığı, korozyon konusuna yönelik bilgi ve deneyim ihtiyacını her geçen gün daha da hissettirmektedir. Korozyonla ilgili kazanılacak bilgi ve yaklaşımların sektörlere ciddi ekonomik kazançlar sağlayacağı kesindir. Çünkü yaşanan malzeme kayıplarını önlemek proseslerde kullanılan yöntem ve tasarımlarda yapılacak değişikliklerle mümkündür ve bu pratik bilgilerin paylaşılması, uygulamalar üzerinden değerlendirilmesi eğitimin ana amaçlarıdır.
Bu eğitim, teorik bilginin yanında gerçek örneklerden yola çıkarak tasarlanan ve vaka çalışmalarıyla desteklenen bir eğitim olarak fark yaratmaktadır. Eğitim tasarımı katılımcılara, eğitimde kazandıkları bilgileri işe kolay aktarabilmeleri konusunda destek olmaktadır. Kişiler firmalarında yaşadıkları problemlerin üzerine konuşma fırsatı bulabildikleri gibi diğer katılımcı firmaların yaşadıkları sorunları da gözlemleyebilir ve işletmelerdeki problemlerle ilgili bakış açısı kazanabilmektedirler.
Metalik malzemeleri üreten, tasarlayan , uygulayan, satışı ile ilgilenen, tüketen mühendisler, teknik elemanlar, yöneticiler, satın alma ve satış elemanlarının tümü eğitimin katılımcı profilini oluşturmaktadır.
Kapsamlı bilgi için tıklayın.
EÄŸitim Tarihi: 05 - 06 Ocak 2018
EÄŸitim Saati: 09:00-17:00
Eğitim Yeri: Validebağ Adile Sultan Kasrı Öğretmen Evi
Son Başvuru Tarihi: 29 Aralık 2017